Register Forgot login?

© 2002-2020
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Privacy Policy

Turbo > 1980-1990
Turbo - 1980-1990
Turbo discography (misc)
< Metalmania '89
(1989)
Titanic Nr II
(1992)
>
Turbo discography (all)
< Dead End
(1990)
One Way
(1992)
>

1980-1990

Turbo

Type:
Compilation
Release date:
1990
Catalog ID:
SX-T 205
Label:
Tonpress
Format:
12" vinyl (33⅓ RPM)
Reviews:
None yet
Side A
1. Ach, nie bądź taki śmiały 04:00   Show lyrics
  (loading lyrics...)
2. Pierwsza forsa w tym miesiącu 04:20   Show lyrics
  (loading lyrics...)
3. Dorosłe dzieci 07:20   Show lyrics
  (loading lyrics...)
4. Pozorne życie 03:20   Show lyrics
  (loading lyrics...)
5. Już nie z tobą 02:55   Show lyrics
  (loading lyrics...)
Side B
6. Smak ciszy 04:05   Show lyrics
  (loading lyrics...)
7. Coraz mniej 04:50   Show lyrics
  (loading lyrics...)
8. Żołnierz fortuny 03:55   Show lyrics
  (loading lyrics...)
9. Syn burzy 04:30   Show lyrics
  (loading lyrics...)
10. Mumia 04:05  
  (loading lyrics...)
  43:20  
(None)
There are no reviews for 1980-1990 yet. You can write one.

CD reedition released by Metal Mind Productions in 1999 contained different tracklist:
1. W Środku Tej Ciszy
2. Samotnym Żeglarzom
3. Śmiej Się Błażnie
4. Taka Właśnie Jest Muzyka
5. Dorosłe Dzieci
6. Ach Nie Bądź Taki Śmiały
7. Pozorne Życie
8. Pierwsza Forsa W Tym Miesiącu
9. Coraz Mniej
10. Już Nie Z Tobą
11. Smak Ciszy
12. Żołnierz Fortuny
13. Syn Burzy
14. Mumia
15. Salvator Mundi
16. Barbaric Justice

Added by: Tom Modified by: Krister Jensen
Added on: 2004-04-25 16:46:51 Last modified on: 2016-12-29 11:17:52