Register Forgot login?

© 2002-2021
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Privacy Policy

Ossian > Egyszer az életben
Ossian - Egyszer az életben

Ossian discography (main)
< Küldetés
(2008)
Az lesz a győztes
(2011)
>
Ossian discography (all)
< Best of 1998-2008
(2009)
25 éves jubileumi koncert
(2011)
>

Egyszer az életben

Ossian

Type:
Full-length
Release date:
September 7th, 2009
Catalog ID:
HMRCDVD 079
Label:
Hammer Records
Format:
CD
Reviews:
None yet
1. Vadászik a vér 04:17   Show lyrics
  (loading lyrics...)
2. Külvárosi álmok 03:35   Show lyrics
  (loading lyrics...)
3. Egy tökéletes nap 04:36   Show lyrics
  (loading lyrics...)
4. Egyszer az életben 04:56   Show lyrics
  (loading lyrics...)
5. Fegyver és töltény 03:24   Show lyrics
  (loading lyrics...)
6. Fényév távolság 03:25   Show lyrics
  (loading lyrics...)
7. Csak egy rockzenekar 04:13   Show lyrics
  (loading lyrics...)
8. Kiáltunk az égre 04:11   Show lyrics
  (loading lyrics...)
9. V. Magyar tánc 04:03   instrumental
  (loading lyrics...)
10. Mindenki egyért, egy mindenkiért 02:38   Show lyrics
  (loading lyrics...)
11. A játék neve 04:05   Show lyrics
  (loading lyrics...)
12. Holnaptól minden más 03:10   Show lyrics
  (loading lyrics...)
  46:33  
Band members
Endre Paksi Vocals
Krisztián Erdélyi Bass
Péter Hornyák Drums
Attila Wéber Guitars
Richárd Rubcsics Guitars
Miscellaneous staff
Miklós Küronya (R.I.P. 2015) Engineering
Péter Sallai Cover art
Miklós Küronya (R.I.P. 2015) Engineering
Péter Sallai Cover art
There are no reviews for Egyszer az életben yet. You can write one.

First pressing comes with a bonus DVD, titled "Időutazás", containing videos and live footage:
1.Asszony Feketében (video clip)
2.A Száműzött Visszatér (live)
3.Fortissimo (video clip)
4.Metal-vihar (live)
5.Fortuna Csókja (video clip)
6.Tűréshatár (live)
7.Tűzkeresztség II. (Rock'n roll csak rock 'n roll) (video clip)
8.Desdemona (video clip)
9.Hangerőmű (live)
10.15 perc (live)
11.Árnyékból a Fénybe (live)
12.A Veszély Rabja (video clip)
13.Rock and Roll Démon (video clip)
14.Élő Sakkfigurák (live)
15.A Pokolnál Hangosabb (video clip)
16.Másnapos Dal (video clip)
17.Zsoldos (video clip)

Bonus tracks on the DVD:
1.Világtalan Világ (live)
2.A Száműzött Visszatér - Studiowerk 2008 Part 1 (studio footage)
3.A Száműzött Visszatér - Studiowerk 2008 Part 2 (studio footage)
4.Hosszú Álom - Kaszás Attila emlékére (fan-made video)
5.Pogány Ima (fan-made video)
6.Többet Ér Mindennél (fan-made video)
7.Az Utolsó Lázadó (live)

Identifiers:

Barcode: 5 999566 220401
Matrix / Runout (CD): 2100002082146 HMRCD0079
Mastering SID Code (CD): IFPI LK97

Added by: Spenot Modified by: memorius
Added on: 2009-08-31 03:14:47 Last modified on: 2018-12-10 11:34:49