Register Forgot login?

© 2002-2021
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Privacy Policy

Ossian > Best of 1998-2008
Ossian - Best of 1998-2008
Ossian discography (misc)
< Létünk a bizonyíték
(2006)
30 év legszebb balladái
(2016)
>
Ossian discography (all)
< Küldetés
(2008)
Egyszer az életben
(2009)
>

Best of 1998-2008

Ossian

Type:
Compilation
Release date:
May 2009
Catalog ID:
HMRCD 078
Label:
Hammer Records
Format:
CD
Reviews:
None yet
1. Szerelmed pokla 03:27  
  (loading lyrics...)
2. Élő sakkfigurák (Re-recorded version) 03:34  
  (loading lyrics...)
3. Tűzkeresztség 03:17  
  (loading lyrics...)
4. Tűzkeresztség II. (Rock 'N Roll, csak Rock 'N Roll) 04:09  
  (loading lyrics...)
5. Nincs menekvés 04:37  
  (loading lyrics...)
6. Árnyékból a fénybe 03:38  
  (loading lyrics...)
7. 15 perc 03:40  
  (loading lyrics...)
8. Társ a bajban (Acoustic version) 03:19  
  (loading lyrics...)
9. Desdemona (A Féltékenység Fantomja) 03:03  
  (loading lyrics...)
10. Asszony feketében 04:02  
  (loading lyrics...)
11. A száműzött visszatér 03:47  
  (loading lyrics...)
12. Végállomás motel 05:35  
  (loading lyrics...)
13. Amikor még... 03:47  
  (loading lyrics...)
14. Fortuna csókja 03:46  
  (loading lyrics...)
15. Többet ér mindennél 04:20  
  (loading lyrics...)
16. Ősök vére 03:32  
  (loading lyrics...)
17. Fortissimo (Teljes erővel) 03:14  
  (loading lyrics...)
18. Küldetés 04:00  
  (loading lyrics...)
19. Metál-vihar 04:09  
  (loading lyrics...)
20. Pogány ima 03:40  
  (loading lyrics...)
21. Ördögök mennyországa 03:06  
  (loading lyrics...)
  01:19:42  
Miscellaneous staff
Dr. Hartmann Kristóf Executive producer
Lénárd László Executive producer
Cselőtei László Executive producer
(None)
Dr. Hartmann Kristóf Executive producer
Lénárd László Executive producer
Cselőtei László Executive producer
There are no reviews for Best of 1998-2008 yet. You can write one.

Included with the May edition of the Hungarian HammerWorld magazine.

LP version limited to 500 copies.

Added by: Spenot Modified by: djurassic
Added on: 2009-05-06 05:41:05 Last modified on: 2016-03-16 09:36:01