Register Forgot login?

© 2002-2024
Encyclopaedia Metallum

Privacy Policy

Nokkonen > Täyttä poltetta (1995-1998)
Nokkonen - Täyttä poltetta (1995-1998)
Nokkonen discography (misc)
< Mooseksen kantapää
(2007)
Nokkonen
(2016)
>
Nokkonen discography (all)
< Mooseksen kantapää
(2007)
Nokkonen
(2016)
>

Täyttä poltetta (1995-1998)

Nokkonen

Type:
Compilation
Release date:
December 16th, 2008
Catalog ID:
N/A
Version desc.:
Limited edition
Label:
Independent
Format:
CD
Reviews:
None yet
1. Elämän tuulet 04:54  
  (loading lyrics...)
2. Tahdon hengittää 05:48  
  (loading lyrics...)
3. Miksi? 02:18  
  (loading lyrics...)
4. Jäätynyt sydän 03:04  
  (loading lyrics...)
5. Tulen takaisin 01:44  
  (loading lyrics...)
6. Tuhat ja yksi yötä 05:43  
  (loading lyrics...)
7. Rakkaani, ystäväni 03:05  
  (loading lyrics...)
8. Alla eebenpuun 03:24  
  (loading lyrics...)
9. Kirjeet 03:40  
  (loading lyrics...)
10. ...Puinen neitsyt 04:57  
  (loading lyrics...)
11. Tänä iltana 02:33  
  (loading lyrics...)
12. Sinussa on pahuus 03:08  
  (loading lyrics...)
13. Joka päivä, sama päivä 01:44  
  (loading lyrics...)
14. Ei enkeli mua saa 03:45  
  (loading lyrics...)
15. Syytettynä ikuisesti 02:53  
  (loading lyrics...)
16. Liekit 03:22  
  (loading lyrics...)
17. Tuskan huuto 02:30  
  (loading lyrics...)
18. Sano joo (Emma Dax cover) 04:10  
  (loading lyrics...)
19. Kun ilta saapuu 02:58  
  (loading lyrics...)
  01:05:40  
(None)
There are no reviews for Täyttä poltetta (1995-1998) yet. You can write one.
Added by: Vesa Vahala Modified by: Nightsward
Added on: 2020-04-30 01:39:37 Last modified on: 2020-07-22 16:49:23