Register Forgot login?

© 2002-2017
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Lastima / Inrisório > Sacroholocausto / Teatro da Horrificia
Lastima / Inrisório - Sacroholocausto / Teatro da Horrificia
Lastima discography (misc)
< Apocalipse
(2005)
Lastima discography (all)
< Eu Renego Sua Cruz
(2006)
A Vez da Outra Face...
(2016)
>
Inrisório discography (misc)
< Amém Blasfêmia
(2006)
Inrisório discography (all)
< Amém Blasfêmia
(2006)

Sacroholocausto / Teatro da Horrificia

Lastima / Inrisório

Type:
Split
Release date:
2007
Catalog ID:
SC003
Label:
SataniCrew Records and Distro
Format:
CD
Reviews:
None yet
1. Lastima - A Celebração dos Porcos 00:20  
  (loading lyrics...)
2. Lastima - Sacroholocausto 01:44  
  (loading lyrics...)
3. Lastima - O Sublime Canto dos Infames 01:53  
  (loading lyrics...)
4. Lastima - Grotesca Trepanação 01:42  
  (loading lyrics...)
5. Lastima - Excremento Via Oral 02:14  
  (loading lyrics...)
6. Lastima - Obscura Misantropia 01:42  
  (loading lyrics...)
7. Lastima - Meu Tão Esperado Abismo 01:57  
  (loading lyrics...)
8. Lastima - A Desgraca da Terra e a Glória dos Céus 01:57  
  (loading lyrics...)
9. Lastima - Exacavating the Iliac Fossa (Haemorrhage cover) 02:04  
  (loading lyrics...)
10. Lastima - Tempo de Caça aos Cristãos 02:43  
  (loading lyrics...)
11. Lastima - Suicídio (Gravado em 2006) 01:34  
  (loading lyrics...)
12. Lastima - Máscara (Gravado em 2006) 01:17  
  (loading lyrics...)
13. Lastima - Prece (Gravado em 2006) 01:22  
  (loading lyrics...)
14. Lastima - Ascensão (Gravado em 2006) 01:22  
  (loading lyrics...)
15. Inrisório - Teatro Cotidiano 05:13   Show lyrics
  (loading lyrics...)
16. Inrisório - Refúgio Esquisofrênico 05:01   Show lyrics
  (loading lyrics...)
17. Inrisório - Solidão Ateísta 05:01   Show lyrics
  (loading lyrics...)
18. Inrisório - O Zumbi Caseiro 05:39   Show lyrics
  (loading lyrics...)
19. Inrisório - Apóstolos de Ninguém 04:13   Show lyrics
  (loading lyrics...)
20. Inrisório - Os Porcos Invadiram o Reino dos Céus 02:56   Show lyrics
  (loading lyrics...)
21. Inrisório - Egocentrismo Não Institucional 02:36   Show lyrics
  (loading lyrics...)
22. Inrisório - Estupro Cultural 02:18   Show lyrics
  (loading lyrics...)
23. Inrisório - Martírio Solitário (Da Boca ao Reto cover) 02:11   Show lyrics
  (loading lyrics...)
24. Inrisório - Rezar Não Dói 02:38   Show lyrics
  (loading lyrics...)
  01:01:37  
(None)
There are no reviews for Sacroholocausto / Teatro da Horrificia yet. You can write one.

Cooperative release between the following labels:

Hatred Records
Caos Niilista Records
Armadillo Records
Satanicrew
Cauterized Productions

Catalog number: SC003/ARMA003/HAT002/CP001/CN001

Added by: Noktorn Modified by: geneanlucas
Added on: 2008-08-27 10:56:46 Last modified on: 2015-07-11 00:20:51