Register Forgot login?

© 2002-2020
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Privacy Policy

Коррозия Металла > Nicht kapituliren
Коррозия Металла - Nicht kapituliren
Коррозия Металла discography (lives)
< Садизм тур 1992-1993
(1993)
Дебош в Орлёнке
(1996)
>
Коррозия Металла discography (all)
< 1.966
(1995)
Дебош в Орлёнке
(1996)
>

Nicht kapituliren

Коррозия Металла

Type:
Live album
Release date:
1995
Catalog ID:
MR 95051 CD
Label:
Moroz Records
Format:
CD
Reviews:
None yet
1. Nicht kapituliren 03:13  
  (loading lyrics...)
2. I'm President 03:31  
  (loading lyrics...)
3. Apocalypse Time 02:42  
  (loading lyrics...)
4. Broken Angel 03:24  
  (loading lyrics...)
5. Tell Me Why? 04:17  
  (loading lyrics...)
6. K.K.K. 04:58  
  (loading lyrics...)
7. Let's Go Shake, Shake (live)  
  (loading lyrics...)
8. Thrash Around Кремль (live)  
  (loading lyrics...)
9. Танк вампира (live) 05:13  
  (loading lyrics...)
10. Kill to Сунарефа (live) 03:09  
  (loading lyrics...)
11. Russian Vodka (live) 04:46  
  (loading lyrics...)
12. Fucking Militia (live) 05:29  
  (loading lyrics...)
13. Люцифер (live) 06:01  
  (loading lyrics...)
  46:43  
Band members
Сергей Троицкий "Паук" Bass, Vocals (backing)
Сергей Высокосов "Боров" Guitars, Vocals
Роман Лебедев "Костыль" Guitars, Vocals (backing)
Казуров Вася Drums (tracks 7-13)
Guest/Session
Александр "Тритон" Drums (track 2), Vocals (backing) (track 2)
Шура Бондаренко Drums (tracks 1, 4), Vocals (backing) (tracks 3, 5)
Андрей Шатуновский Drums (tracks 3, 5, 6)
Александр Соломатин Vocals (backing) (tracks 1, 3, 5), Percussion (tracks 5, 11, 13)
Татьяна Воронина Vocals (backing) (track 4)
Игорь Чумычкин (R.I.P. 1993) Guitars (track 6)
Макс "Питон" Keyboards (track 8)
Олег Сальхов Vocals (backing) (track 1)
Miscellaneous staff
Алексей Белка Design
Влад Бурыкин Photography
Сергей Троицкий Design
Александров Фирсанов Recording, Mixing (track 3)
Евгений Трушин (R.I.P. 2003) Recording, Mixing (tracks 1, 2, 4-6)
С. "Лысый" Mixing (tracks 7-13)
Сергей Салименко Mixing (tracks 7-13)
Александр "Тритон" Drums (track 2), Vocals (backing) (track 2)
Шура Бондаренко Drums (tracks 1, 4), Vocals (backing) (tracks 3, 5)
Андрей Шатуновский Drums (tracks 3, 5, 6)
Александр Соломатин Vocals (backing) (tracks 1, 3, 5), Percussion (tracks 5, 11, 13)
Татьяна Воронина Vocals (backing) (track 4)
Игорь Чумычкин (R.I.P. 1993) Guitars (track 6)
Макс "Питон" Keyboards (track 8)
Олег Сальхов Vocals (backing) (track 1)
Алексей Белка Design
Влад Бурыкин Photography
Сергей Троицкий Design
Александров Фирсанов Recording, Mixing (track 3)
Евгений Трушин (R.I.P. 2003) Recording, Mixing (tracks 1, 2, 4-6)
С. "Лысый" Mixing (tracks 7-13)
Сергей Салименко Mixing (tracks 7-13)
There are no reviews for Nicht kapituliren yet. You can write one.

1-6: Studio tracks recorded at BP-Studio, 1995.
7-10: recorded live at Sekstone, February 17th, 1995.
11-13: recorded live at DK-Officers, February 4th, 1995.

K.K.K. is an English version, as opposed to the 1989 Russian version.

Translation from Russian:
8. Thrash Around Kremlin
9. Vampire's Tank
10. Kill to Sunarefa
13. Lucifer

Identifiers:

Matrix / Runout: DADC Austria A0100211226-0101 13

Added by: (Unknown user) Modified by: Krister Jensen
Added on: N/A Last modified on: 2020-02-18 03:17:02