Register Forgot login?

© 2002-2019
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Privacy Policy

Коррозия Металла > Садизм тур 1992-1993
Коррозия Металла - Садизм тур 1992-1993
Коррозия Металла discography (lives)
< Дебош в Орлёнке
(1990)
Nicht kapituliren
(1995)
>
Коррозия Металла discography (all)
< Russian Vodka
(1993)
1.966
(1995)
>

Садизм тур 1992-1993

Коррозия Металла

Type:
Video
Release date:
1993
Catalog ID:
MR 94010 VC
Label:
Moroz Records
Format:
VHS
Reviews:
None yet
1. Trash Around Kremlin  
  (loading lyrics...)
2. AIDS  
  (loading lyrics...)
3. I'm President  
  (loading lyrics...)
4. Угар в Сочи  
  (loading lyrics...)
5. Broken Angel  
  (loading lyrics...)
6. Come to Sabbath  
  (loading lyrics...)
7. Антиспид в Sexton'e  
  (loading lyrics...)
8. Садизм  
  (loading lyrics...)
9. Коррозия в Германии  
  (loading lyrics...)
10. Ночь в опере  
  (loading lyrics...)
11. Коррозия в Кишинёве  
  (loading lyrics...)
12. Russian Vodka  
  (loading lyrics...)
13. Путешествие в Петрозаводск  
  (loading lyrics...)
14. Пышка  
  (loading lyrics...)
15. Русский рок  
  (loading lyrics...)
16. Kill to цунарефа  
  (loading lyrics...)
17. Дьявол здесь  
  (loading lyrics...)
Band members
Sergey "Pauk" Troitsky Bass, Vocals
Sergey "Borov" Vysokosov Guitars, Vocals
Roman "Kostyl" Lebedev Guitars
Aleksandr "Jascher" Bondarenko Drums
Miscellaneous staff
Pauk Executive producer
Pauk Executive producer
There are no reviews for Садизм тур 1992-1993 yet. You can write one.

The release length is approx. 105 minutes.

Title translation: Sadism Tour 1992-1993

Added by: Krister Jensen Modified by: Krister Jensen
Added on: 2018-09-21 12:23:27 Last modified on: 2019-03-31 01:08:46