Register Forgot login?

© 2002-2018
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Privacy Policy

Велимор / Kroda > Молотом духу та єдністю крові / Молотом духа и крови единством
Велимор / Kroda - Молотом духу та єдністю крові / Молотом духа и крови единством
Велимор discography (misc)
< Во славу Рода!
(2004)
Cын Одина
(2013)
>
Велимор discography (all)
< Наследие
(2005)
Наш мир
(2011)
>
Kroda discography (misc)
< Legend / Волчья верность
(2005)
Varulven
(2013)
>
Kroda discography (all)
< До небокраю життя...
(2005)
Похорон сонця (Fimbulvinter)
(2007)
>

Молотом духу та єдністю крові / Молотом духа и крови единством

Велимор / Kroda

Type:
Split
Release date:
June 2006
Catalog ID:
Silence 38 / NATION004CD / CP1
Label:
Stellar Winter Records
Format:
CD
Reviews:
2 reviews (avg. 88%)
1. Kroda - ...Де хмари тінню гори обіймають... 01:46   instrumental
  (loading lyrics...)
2. Kroda - Стріла 10:47   Show lyrics
  (loading lyrics...)
3. Kroda - Смерть Христа (Jesu Dod) (Burzum cover) 08:36   Show lyrics
  (loading lyrics...)
4. Kroda - Молотом духу та єдністю крові 11:23   Show lyrics
  (loading lyrics...)
5. Велимор - Умереть, чтобы выжить / Кровью и волей 11:08   Show lyrics
  (loading lyrics...)
6. Велимор - Туман 06:24   Show lyrics
  (loading lyrics...)
  50:04  
Band members
Велимор
Mstivoy Vocals, Guitars, Lyrics
Ulv Gegner Irminsson (R.I.P. 2005) Bass
S. Drums
Radogorn Bass, Flute
Kroda
Eisenslav Vocals, Lyrics
Yulian Mytsyk Guitars, Bass, Keyboards, Drum programming
Miscellaneous staff
Viterzgir Design
Велимор
Mstivoy Vocals, Guitars, Lyrics
Ulv Gegner Irminsson (R.I.P. 2005) Bass
S. Drums
Radogorn Bass, Flute
Kroda
Eisenslav Vocals, Lyrics
Yulian Mytsyk Guitars, Bass, Keyboards, Drum programming
Viterzgir Design
Read Slavonic Pagan/NSBM 90% AmiralMauth April 12th, 2014
Read The Booklet is Cool 85% Vega360 August 30th, 2007

This was a split-release of three labels, Stellar Winter Records (Silence38), Ancient Nation Productions (NATION004CD), Chernovit Productions (CP1).

Kroda:
1. ...Where Mountains Are Embraced by Shadows...
2. The Arrow
3. Jesu Dod (Burzum cover)
4. By a Hammer of Spirit and Identity of Blood

Velimor:
5. To Die, To Survive / Blood and Will
6. Fog

Left cover: Velimor
Right cover: Kroda

Identifiers:

Matrix / Runout: KRODA/VELIMOR
Matrix / Runout: ПБОЮЛ Слобцов Лицензия МПТР России ВАФ № 77-55

Added by: Sigrblot Modified by: thetruechaby
Added on: 2006-06-29 11:02:55 Last modified on: 2018-04-02 06:55:10