Register Forgot login?

© 2002-2017
Encyclopaedia Metallum

Best viewed
without Internet Explorer,
in 1280 x 960 resolution
or higher.

Страйкъ > Это не грех
Страйкъ - Это не грех
Страйкъ discography (misc)
< 2012
(2012)
На одной волне
(2015)
>
Страйкъ discography (all)
< 2012
(2012)
На одной волне
(2015)
>

Это не грех

Страйкъ

Type:
EP
Release date:
June 6th, 2014
Catalog ID:
CDM №:3062
Label:
CD-Maximum
Format:
CD
Reviews:
None yet
1. Я не бог 04:55  
  (loading lyrics...)
2. Это не грех 03:21  
  (loading lyrics...)
3. НА-РУ-НА 03:38  
  (loading lyrics...)
4. Шрамы павших звёзд 04:46  
  (loading lyrics...)
5. Он уведёт тебя (акустическая версия) 02:35  
  (loading lyrics...)
  19:15  
There are no reviews for Это не грех yet. You can write one.

Includes a bonus video.

Added by: Malediktum Modified by: Caresty
Added on: 2014-06-06 02:48:18 Last modified on: 2016-08-31 14:37:02